Reiki en Edelstenen in Breda

Kijk in de agenda voor de eerstvolgende datum!

Edelstenen en Energie

Al duizenden jaren wordt de energie van edelstenen en halfedelstenen gebruikt voor verschillende doeleinden. Zo worden stenen gebruikt als versiering of als symbool van macht, maar ook worden stenen op veel verschillende manieren ingezet bij lichamelijke of geestelijke problemen.

Sommige stenen bieden rust en ontspanning, terwijl andere juist opwekkend zijn en vrolijk maken. Er zijn stenen die je helpen te aarden of juist stenen die je helpen je spiritualiteit verder te ontdekken en ontwikkelen. Ook zijn er stenen die je helpen bij lichamelijke ongemakken of geestelijke blokkades. Kortom voor bijna alle problemen zijn er stenen die in meer of mindere mate kunnen helpen.

Ook tegenwoordig worden er nog steeds nieuwe stenen gevonden. Deze stenen hebben over het algemeen een hogere trilling en worden daarom vaak omschreven als "stenen voor de nieuwe tijd".

Hoewel veel mensen wat sceptisch staan tegenover het idee dat een steen je kan helpen een probleem op te lossen, lijkt het wel of er steeds meer mensen komen die voor de zekerheid toch maar een steentje als hanger dragen of toch maar een steen in hun woon- of werkomgeving leggen, onder het mom “baadt het niet dan schaadt het niet”.

JadeLief biedt een cursus Kennismaken met Edelsteenenergie. In deze cursus van 2 dagen leer je een groot aantal stenen kennen en kun je voor jezelf bepalen of stenen voor jou een hulpmiddel kunnen zijn om je spiritualiteit verder te ontwikkelen en eventuele blokkades op te lossen.

 

Onder het kopje Workshops vind je alle informatie over de cursus!

  • Edelstenen kunnen nooit een vervanging zijn voor de reguliere medische behandelmethoden. Wel kunnen zij een mooie aanvulling vormen. Bij klachten dient echter altijd een arts geraadpleegd te worden.

  • In principe worden alleen Diamant, Robijn, Smaragd en Saffier gerekend tot de Edelstenen. Alle andere stenen zijn zogenaamde Halfedelstenen. Voor het gemak wordt op deze website voor alle stenen gesproken over Edelstenen.

Jacqueline Akkermans - Realisatie design-js