Reiki en Edelstenen in Breda

KADOTIP

Iemand echt een kadootje geven? Denk eens aan een Reiki workshop of behandeling. Leverbaar in speciale kado-verpakking!

Wat is Reiki

Reiki is een systeem voor heling dat het mogelijk maakt jezelf en anderen te helen door je handen op te leggen. Het werd ontwikkeld in het begin van de 20e eeuw in Japan door Mikao Usui. Hoewel het Usui-systeem in de loop van de tijd diverse veranderingen heeft ondergaan is de kern van het systeem onveranderd gebleven. JadeLief geeft de voorkeur aan de moderne vorm van Usui Reiki omdat deze meer gericht is op onze Westerse cultuur. De cursusduur is korter geworden en de nadruk ligt meer op het zelf oefenen en ervaren en minder op rituelen. Daarbij zijn de kosten voor de moderne vorm van Reiki vele malen lager dan bij de traditionele Reiki cursussen. Hierdoor is Reiki voor iedereen bereikbaar. 

Makkelijk te leren

Reiki is erg gemakkelijk te leren, het is makkelijk te gebruiken en iedereen kan het doen. Reiki heling is een proces van contact te hebben met de Reiki energie door een afstemming of inwijding. Reiki gebruiken is simpelweg je bewustzijn richten op de Reiki energie. De heling gebeurt door handoplegging of met een afstandbehandeling (afhankelijk van de opleidingsgraad van degene die de Reiki geeft). Het woord Reiki komt van twee verschillende Japanse lettertekens: “Rei”, dat universeel betekent, en “Ki”, dat geest, energie of levenskracht betekent. De meest gangbare vertaling van het woord Reiki is dan ook “universele levensenergie”.

Reiki is balans

Het werkt op elk niveau, op fysiek, geestelijk en emotioneel niveau. Reiki heelt het lichaam en vult het met energie. Er is veel onderzoek naar Reiki gedaan. Deze onderzoeken hebben aangetoond dat het wondgenezing bevordert, de bloeddruk verlaagt, stress reduceert en helpt als onderdeel van pijnbehandelingen.

Hoewel er vele verhalen bekend zijn waarin door Reiki ernstige ziektes zijn genezen, is Reiki nooit  een vervanging voor de reguliere medische behandelmethoden. Wel kan zij gezien worden als een mooie aanvulling hierop. Reiki kan het genezingsproces versnellen en bijwerkingen van conventionele medische behandelingen verminderen.

Jacqueline Akkermans - Realisatie design-js