Reiki en Edelstenen in Breda

Kijk in de agenda voor de eerstvolgende datum!

Labyrint lopen

Programma

Tijdens een labyrintloop maak je contact met je onderbewuste en daarmee met jezelf. Het is dan ook belangrijk voldoende tijd te nemen een labyrint te lopen. Voor het lopen van een klassiek labyrint houdt JadeLief meestal 1 tot 1,5 uur aan. Een hartlabyrint kan in veel kortere tijd gelopen worden. 

Het programma van een labyrintloop ziet er ongeveer als volgt uit. Eerst vertel ik iets over het labyrint, de historie en wat je ermee kunt. Daarna geef ik je een aantal aanwijzingen om het labyrint te lopen. In een labyrint kom je vaak tot nieuwe inzichten of inspiratie. Je kunt een labyrint daarom ingaan met een bepaald thema. Dat kan bijvoorbeeld een beslissing zijn die je moet nemen, of een keuze die je moet maken. Maar het kan ook een onderwerp zijn waar je gewoon eens bij wilt stilstaan. Meestal geef ik een suggestie voor een bepaald thema mee. Uiteraard ben je altijd vrij het labyrint met een ander thema te lopen.  

Nadat iedereen het labyrint heeft gelopen, sluiten we gezamenlijk af. Dat kan door een korte deelronde waarin iedereen deelt wat ze wil delen, maar dat kan ook door een meditatie zijn of door een mooi gedicht.

Belangrijk

  • Minimum aantal deelnemers: 8
  • Maximum aantal deelnemers: 20
  • Een labyrint wordt in stilte gelopen
  • Loop het labyrint met aandacht en een open houding
  • Zoek je eigen tempo, passeren mag (stap desnoods even in het nabijgelegen pad)
  • Een binnenlabyrint wordt gelopen zonder schoenen. Aangeraden wordt comfortabele, warme sokken mee te nemen

 

JadeLief organiseert regelmatig labyrintlopen (zowel binnen als buiten) in Breda en omgeving.

Kosten

De kosten voor het lopen van een labyrint variëren en zijn afhankelijk van de locatie. De kosten voor de labyrintlopen in het Zuiderlicht bedragen 15 euro per persoon

Jacqueline Akkermans - Realisatie design-js