Reiki en Edelstenen in Breda

Kijk in de agenda voor de eerstvolgende datum!

Rust in je hoofd met Reiki I

Programma:

In de workshop Rust in je hoofd met Reiki I leer je hoe je contact kunt maken met de Reiki energie en hoe je deze energie kunt gebruiken voor jezelf of voor anderen.

De workshop wordt gegeven in één dag van 10.00 tot ca. 16.00-16.30 uur. Na een voorstelrondje beginnen we met een meditatie oefening om lekker te kunnen ontspannen. Daarna leg ik je uit wat Reiki is, waar het vandaan komt en wat je ermee kunt.

Met Reiki geef je energie door door middel van het leggen van je handen op het lichaam. Hiervoor zijn series van verschillende handposities vastgesteld.

Omdat Reiki I in eerste instantie bedoeld is om zelf weer in evenwicht te komen, leren we eerst de verschillende handposities om jezelf te behandelen. Natuurlijk gaan we hier uitgebreid mee oefenen. Naast een volledige lichaamsbehandeling leer je ook een kortere behandeling die helemaal gericht is op het creëren van rust in je hoofd.

Na de lunch leer je de handposities om anderen te behandelen en gaan we ook hiermee oefenen. Tussendoor doe ik de individuele inwijdingen. Door deze inwijdingen komt de energie los en kan deze beter doorstromen. Misschien kun je daarna het verschil zelfs al voelen...

Aan het eind van de dag kunnen we met elkaar de ervaringen delen en is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen. Aansluitend ontvang je van mij het certificaat Reiki I en vertel ik iets over de 2e en 3e graad van Reiki.

Wil je je aanmelden? Kijk voor de eerstvolgende workshop in de agenda . Voor vragen of aanmelding kun je me mailen: jacqueline@jadelief.nl

BELANGRIJK:

  • De workshops van JadeLief worden alleen gegeven aan vrouwen.

  • Minimum aantal deelnemers: 2

  • Maximum aantal deelnemers: 4

  • Reiki-behandelingen vinden plaats op een behandeltafel en/of een stoel. Het is daarom prettig comfortabele, los zittende kleding te dragen.

KOSTEN

De kosten van de workshop bedragen 100 euro . Dit is inclusief koffie/thee en een lunch. Aan het eind van de workshop ontvang je een certificaat Reiki I.

Jacqueline Akkermans - Realisatie design-js